Om vår catering


Välj mellan de olika alternativen

Betalningsvillkor

- Vi är kontantfria

- Faktura mot 14 dagar om inte annat är överenskommet

- Kortbetalning kan ske till våra chaufförer vid förbokning

- Vid större beställningar så tar vi ibland ut en förskottsfaktura

Beställningsvillkor
- Tänk på att göra din förfrågan i tid - vissa datum blir snabbt fullbokade
Förekommet gods
- Tänk på att trasigt eller skadat gods debiteras extra utifrån gällande prislista var därför noggrann med att packa tillbaka allt i respektive emballage
Drycken

- Till de flesta av våra festlokalen kan ni ta med er egen inköpta dryck. Alternativt beställer ni dryck av oss och betalar endast för det som går åt.

- Vid olika tillfällen kan det krävas tillstånd, exempel om du valt att bjuda dina gäster på dryck till middagen men sedan går över till att ha en bar med vinstintresse

Miljöpolicy

- Vi arbetar ständigt på att förbättra vår miljöpolicy. Vi anser att vi måste ta vårt ansvar för att bidra till en bättre miljö.

- Vi på Ryds mat vill göra det roligare för dig som kund att välja miljösmarta val genom att ge dig lite bättre förmåner när du väljer utav våra ekologiska och närproducerade alternativ på lunchen - du får till exempel 50% på utkörning inom Jönköpings kommun - om vi taggar dig eller ditt företag på sociala medier kommer vi berätta att du valt mat där du tänker på miljön.

- Vi vill lyfta fram våra lokala bönder som dela vår syn om en hållbar miljö och göra det lätt för våra kunder att nå dem genom vår hemsida.

- Källsortering är en viktigt del i vårt arbete.

- Vi minskar matsvinnet genom att sälja all överbliven mat som matlådor

- Vi försöker alltid att ta vara på hela råvaran som vi arbetar med - när vi till exempel har skalat våra rotfrukter så blir skalen sedan till chips.

- Våra peugeot bilar tankas med HVO100 - som består av 100% förnybar och fossilfri diesel med smörjande additiv - som ger en reducering av växthusgaserna med upp till 90% i jämförelse med fossil diesel.

Allt för festen
- Vi älskar att skapa helhetslösningar och kan med vårt stora kontaktnät och breda kompetens hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva för att uppfylla dina drömmars evenemang - låt oss ta hand om hela eller delar av ditt evenemang så delar vi med oss av vårt stora utbud, vår positiva inställning och vår förmåga att skapa unika evenemang där allt flyter och gästerna sent glömmer
Transport
    Liten bil inom jkpg   Liten bil utanför jkpg  
Stor bil inom jkpg
 
Stor bil utanförjkpg
                 
Utkörning mån-fre
  300   500   400   700
Hämtning mån-fre
  400   600   500   900
Utkörning lör   400   600   500   800
Hämtning lör   500   700   600   1500
Utkörning sön   600   800   700   800
Hämtning sön   1000   2000   3000   2000
Catering och boka
close slider