fbpx

Matlagningskurs är perfekt för er som är sugna på att lära sig att laga mat eller bara ha kul i köket med oss. Minsta antal deltagare är 10 personer.


Matlagningskurs 1499 kr/pp

Här får ni lära er att laga dessa goda rätter:

Pasta fylld med flamberad Portabellosvamp i soja och grädde – lagad på murika

Gräddstuvad risotto med tryffel och parmesanost

Krispiga chips med crème fraîche, löjrom, lök och dill

Skagentårta med krispig persiljerot

Friterad pilgrimsmussla med melon, blekselleri, majonnäs och koriander – lagad i lerkruka

Svensk oxfilé och oxfilé från Nebraska – flamberad på saltsten

Crème brûlée serverad med Valrhona-chokladterrine, karamellpopcorn och syrliga bär

Tillval

Hummer

Ostron

Vinprovning

Slakteri- och grillskola 2499 kr/pp

Hos Johan på Sjöbergs styckeri får du vara med och stycka en hel djurkropp av högsta kvalitet                                    

medan han berättar om hela processen från födsel till slakt, mörning och styckning.

Sedan får du av Ryds mat lära dig att steka kött, ta vara på de olika köttdetaljerna och göra goda såser.                   

Detta i kombination med vinprovning – du är i smakernas himmel!

Catering och boka
close slider