Tillbaka till startsidan

 

Bröllopsomdömen


“Vi anlitade Ryds mat till vårt bröllop den 8:e augusti 2015.
All kontakt, möten och genomförandet har skötts professionellt.
Vi är mycket nöjda med maten, arrangemanget och bemötandet från Rydsmat.
Det har alltid varit snabba svar i kontakten med dem, och de tog fram en meny som passade våra önskemål och vår budget.
Vi kan starkt rekommendera dem till andra som önskar professionell och väl genomtänkt catering”.
/Hanna och Markus Karlsson


“Hej Emanuel! Skickar några rader om vad vi tyckte om maten!
Trevlig och lättsam kontakt med dig, du är engagerad och otroligt duktig på det du gör.
Genomgående trevlig personal, fräscha råvaror och snyggt uppdukat på serveringsbordet. Schysst att gästerna kan se när maten tillagas.
Vi har fått oerhört positiv respons på maten.
Några citat: ” trodde aldrig en buffé kunde smaka så här gott”
” Ryds mat rekommenderas lätt- otroligt välsmakande mat”
Vi är mer än nöjda, vi har från första stund känt oss trygga i att låta er ta hand om maten men maten, alla fantastiska smaker och personalen överträffade alla våra förväntningar.  Vi hade inte kunnat få en bättre matupplevelse på vårt bröllop- Tack!!!
Lycka till med din catering!
mvh Helena och Stefan.


“Ryds mat gjorde succé på vårt bröllop i somras. Gästerna säger att det är den godaste bröllopsmaten de ätit och vi kan bara hålla med
om att maten var fantastisk. Att maten lagades på plats gjorde hela matupplevelsen ännu bättre. Inför bröllopet fick vi mycket tips och idéer
på hur buffén kunde se ut och Ryds mat gjorde allt över förväntan! Vi blev super nöjda och rekommenderar Ryds mat till alla!”
Andrea & Mathias Coster


Andra omdömen


” Vi hade goda rekommendationer på Ryds mat redan när jag och min fru planerade vår gemensamma 40-års fest. Vi kände redan vid första mötet med Emanuel att det var en kille som var angelägen om att göra vår fest oförglömlig och som var genuint intresserad av god mat och som gärna tänkte lite utanför boxen. Emanuel gav oss bra och tydliga råd kring maten och festen och vi uppskattade att han sa vad han tyckte och inte alltid höll med utan fick oss att tänka större. Bland annat uppskattade vi hans idéer och noggrannhet kring upplägg och porslin. Festen var oerhört lyckad där maten höll mycket hög klass hela vägen. Ryds mat hade serveringspersonal som var mycket proffsig och allt flöt perfekt. Kvällen avrundas med nattamaten som var pricken över i:et, tillagad i skenet av marschaller på ett utekök. Vi kan ge Ryds mat de varmaste rekommendationer”.
/Claes Lindbla


“När vi i NGIS firade 90års jubileum valde vi Ryds mat. Det är inget vi ångrar. Bra och välsmakande meny och till ett bra pris. Vi kan varmt rekommendera att anlita Ryds mat.
Ingemar Jakobsson
Ordförande”

 

Ha det bra och lycka till i fortsättningen med matlagningen.
Vi tycker du var otroligt duktig!


Ryds Mat har en förmåga att skapa en genuin känsla och upplevelse kring maten. Vi på Placebrander projektledde flera större event under 2015 där Ryds Mat levererade maten och vi är jättenöjda med samarbetet!/Helena Nordström